Info

Deelnemen met de fiets of in de bus en treintje – Parking – ravitalering en picknick mand : alle info op deze pagina

Afspraak met uw fiets in Lessen

Vertrek op de Grote Markt op 9u, in peloton en in een ambiance van de kermiskoersen. Of begin op ieder gekozen moment (plan en uurregeling op deze site).

Fiets nodig?

Reserveer een 2e handsfiets (af te halen aan het vertrekpunt) : reservations@ccrenemagritte.be ou 068 250 600. Met medewerking van La Véloterie. Zolang de voorraad strekt. Fiets is ter beschikking vanaf 8u tot 9u (vertrek) – Waarborg = identiteitskaart

De niet fietsers

De niet fietser volgen het Appel of Pet peloton in een bus of treintje*

* de plaatsen in het treintje zijn beperkt tot 18 personen. Opdat iedereen er zou van kunnen genieten wordt er afgewisseld met de bus. Vertrek om 9u en terugkeer om 18u in Lessen voor de laatste voorstelling.

Eten en drinken

’s Middag is er een picknick voorzien (Brasserie du Val de Dendre). Breng zelf je picknick mee of – en we raden dit warm aan – reserveer je vooraf klaargemaakte mand met streekproducten. Menu et ticket

Er is een bar voorzien op iedere etappe in samenwerking met lokale verenigingen. De dranken zijn voornamelijk streekproducten en de bars zijn allemaal eco-vriendelijk (herbruikbare of recycleerbare bekers).